Apmācības "Aktuālais un noderīgais AML un starptautisko sankciju piemērošanā”

Aicinam uz apmācībām "Aktuālais un noderīgais AML un starptautisko sankciju piemērošanā”, kas notiks 23.septembrī no plkst.10:00 - 12:30 attālināti ZOOM platformā.

Apmācības vadīs zvērinātu advokātu biroja „COBALT” advokāts Edgars Pastars un jurists Krišjānis Bušs.

Apmācības ir bezmaksas un domātas LVCA biedriem. Dalībnieku skaits no viena biedra nav ierobežots. Lūdzu pieteikties apmācībām šeit. Links uz pasākumu tiks nosūtīts uz epasta adresēm, no kurām notikusi pieteikšanās, vienu dienu pirms pasākuma.

Lai apmācības būtu pilnvērtīgākas, ļoti gaidīsim Jūs interesējošus jautājumus apmācību tēmas ietvaros. Jautājumus varat iesniegt gan aizpildot reģistrācijas linku, gan rakstot uz anita@lvca.lv, kā arī vebināra laikā čatā.

Atgādinam, ka pārvaldnieka atbildīgajai personai par AML un Sankciju ievērošanas prasību izpildi vismaz reizi gadā jāapmeklē trešo personu rīkotas apmācības.

Lai vienotu nozares kopīgu izpratni par AML un sankciju piemērošanu AIF pārvaldnieku ikdienā, ļoti gaidīta ir arī citu juridisko biroju (LVCA biedru) dalība un jautājumi vebinārā.

AIF pārvaldniekiem, kas nav LVCA biedri, par dalību vebinārā lūdzu rakstīt uz anita@lvca.lv.

Paldies liels advokātu birojam "Cobalt" par piekrišanu dalīties ar savu pieredzi.

Paldies arī Ekonomikas ministrijai par LVCA Labās prakses vebināru iniciatīvu un tehnisko izdevumu šajā sakarībā segšanu.